Over ons

Als spoed koerier begrijpen we dat uw bedrijf soms dringende zendingen heeft die meteen moeten worden geleverd. Wij zijn er om u te helpen bij het verzenden van uw dringende zendingen op een snelle en efficiënte manier.

Onze spoed koeriersdiensten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven die behoefte hebben aan snelle levering van hun goederen. Wij bieden een snelle en betrouwbare levering van uw dringende zendingen naar elke bestemming in binnen- en buitenland.

Onze koeriers staan klaar om uw zending op te halen en deze onmiddellijk te bezorgen op de door u opgegeven bestemming. Of het nu gaat om documenten, monsters of orgaantransplantaties, wij hebben de expertise en de middelen om uw zending op tijd en in perfecte staat te leveren.

Onze tarieven zijn concurrerend en we bieden ook maatwerkoplossingen aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. We zijn beschikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week en we hebben altijd een koerier beschikbaar om uw dringende zending te leveren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze spoed koeriersdiensten of om een offerte aan te vragen. We staan klaar om u te helpen en uw dringende zendingen snel en efficiënt te bezorgen.

Locaties : 

Nederland 

België 

Duitsland